Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Όπως ήδη γνωρίζετε, την φετινή σχολική χρονιά 2021-22, το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση: Ανακαλύπτουμε τη δημιουργικότητά μας στην Διεθνή διαδικτυακή Έκθεση «Νιώθοντας φροντίδα και υποστήριξη στο σχολείο μας :Ένα ταξίδι στον κόσμο» «Feeling CARED in School: A Journey Around the World» “Feeling CARED in School”.
Η προσπάθεια, η δημιουργικότητα και η αγάπη που έδειξαν οι μαθητές των τάξεων Δ1 και Δ2 ήταν πολύ συγκινητική και αξιοθαύμαστη. Θα χαρούμε να δείτε την συμμετοχή του Δημ. Σχολείου Μαυροθάλασσας στη Διεθνή διαδικτυακή Έκθεση «Νιώθοντας φροντίδα και υποστήριξη στο σχολείο μας :Ένα ταξίδι στον κόσμο» «Feeling CARED in School: A Journey Around the World» “Feeling CARED in School”.
Οι συμμετοχές από άλλα σχολεία απ’ όλο τον κόσμο θα συνεχίσουν να αναρτώνται, αλλά νιώθοντας μεγάλη περηφάνεια, θα ήθελα να είστε από τους πρώτους που θα δείτε τις υπέροχες αφίσες των παιδιών μας.
Μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές μας: Δ1 ΤΑΞΗ «WE ARE FAMILY IN THIS SCHOOL» / Δ2 ΤΑΞΗ «WE ARE A TEAM», και στη διεθνή έκθεση και στην ελληνική έκθεση στα παρακάτω links και πατώντας στο σύνδεσμο GREECE στην διεθνή έκθεση ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕΡΡΕΣ στην ελληνική έκθεση. Μπορείτε επίσης να δείτε τις υπόλοιπες συμμετοχές από διάφορα σχολεία στην Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο.
https://international-school-project.space/s/posters/item?resource_template_id=27
https://international-school-project.eu/s/posters/item?resource_template_id=29&sort_by=created&sort_order=desc&page=2
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την ενεργή τους συμμετοχή σ’ αυτή τη δράση και τους δασκάλους τους και την κυρία διευθύντρια για την απλόχερη και ουσιαστική υποστήριξή τους.
Με εκτίμηση,
Μαριάνθη Χασάπη
Εκπαιδευτικός Αγγλικών
Δημ. Σχολείο Μαυροθάλασσας

Αφήστε σχόλιο