ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ A/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
7/θ Δημοτικό Σχολείο Μαυροθάλασσας

Δ/νση: Γεωργίου Παπανδρέου
Τηλ: 2322031219
FAX: 2322020199
e-mail: mail@dim-mavroth.ser.sch.gr
ιστοσελίδα: dim-mavroth.ser.sch.gr

ANAKOINΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε πως, για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών και σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – που θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία – αλλά και εφαρμογές ασύγχρονης εκπαίδευσης θα αξιοποιηθούν, μεταξύ άλλων πληροφοριακά συστήματα, δίκτυα και εφαρμογές που έχει αναπτύξει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως για παράδειγμα το e-class και η Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me.
Για το σκοπό αυτό καλείστε να μεριμνήσετε για την εγγραφή των παιδιών σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.
Για το σκοπό αυτό επισκεφθείτε τη σελίδα
https://register.sch.gr/students/
και προχωρήστε στην εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.
Σας υπενθυμίζουμε πως, σε κάθε περίπτωση, εφαρμόζεται ο Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και ο Νόμος 4624/2019.
https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php
Τέλος, σας καλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, την ιστοσελίδα του σχολείου και την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αποτελούν , στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, τον πλέον πρόσφορο δίαυλο επικοινωνίας μας.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε στο τηλ 2322031164 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@dim-mavroth.ser.sch.gr
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε σχόλιο